page_banner

AdBlue faia le lagi lanumoana Le 8th Engine Emissions Forum

AdBlue faia le lagi lanumoana Le 8th Engine Emissions Forum

I le aso 19 o Me, 2015, "O le 8th Asian Engine Emission Summit Forum ma le Nitrogen Oxide Reductant (AdBlue) Forum 2015" (lea ua taua mulimuli ane o le: Engine Emission Forum) na faia i le China World Hotel i Beijing.
O le fono sa talimaloina e le Integer Research i Lonetona, ma sili atu i le 200 sui mai fale gaosi taavale i totonu ma fafo, afi afi ma urea solution na auai i le fonotaga.Na talanoaina e tagata uma le tulaga o loʻo iai i le taimi nei o le faʻatinoina o tulafono a le National IV mo taʻavale tiso, o le faʻamoemoe o le National V ma le National VI tulafono faatonutonu, ma le faʻatinoina o le faʻaogaina o masini feaveaʻi e le o auala.
O le fonotaga e masani ona talanoaina e aofia ai le malamalama atoatoa i le faʻatinoina o tulafono faʻavae "National IV" ma le faʻalauteleina o le faʻatonuga o tulafono faʻasalalau i le lumanaʻi, le alualu i luma o le suauʻu a Saina ma le tulaga o loʻo i ai nei, faʻafouga ma le faʻaogaina o tekonolosi afi afi, poto masani ma faʻataʻitaʻiga o le tulaga lelei o le AdBlue. pulega ma isi mataupu.

news
news

O le fa'aopoopoina o le urea o le tu'ufa'atasiga masani lea o kamupani ta'avale ma afi
I le taimi nei, o loʻo faʻateleina tulafono faʻaoso a loʻu atunuu, ma o le suiga o lanu samasama i le lanu meamata o loʻo faʻatinoina foi i le tele o taulaga.Ua fa’amamafa fa’afia e le Palemia le fa’atinoina o le fa’atonuga o le fa’aoso ma le fa’aleleia atili o le tulaga lelei o le ea, o ia mea uma e fa’ailoa mai ai le fa’avavevave o le fa’atinoina o tulafono a le afi tiso a lo’u atunu’u.
Ua lipotia mai o kamupani tetele afi afi ma kamupani taʻavale ua matua sauni, ma e masani lava ona latou faia le tuʻufaʻatasia ma suʻesuʻega ma atinaʻe.

Tele gafatia maketi, fale gaosi vaifofo urea i totonu ma fafo e omai taitasi ma le isi
I totonu o lenei faʻasalalauga, o tagata gaosi oloa sili ona auai o le gaosiga o le vaifofo urea.Ona o le maketi afi afi a Saina e tele, o le faʻatau ma le umiaina o loli e tulaga muamua i le lalolagi.E masani lava, o le manaʻoga mo le vaifofo urea e matua tele lava, aemaise lava i le taimi nei o le televave o le tuputupu aʻe o maketi, o loʻo i ai le tele o nofoaga avanoa, ma o loʻo i ai avanoa maketi i totonu o le atunuʻu ma fafo.

news

Taimi meli: Me-01-2015