page_banner

Iloiloga ole tau ole Urea

Iloiloga ole tau ole Urea

Urea pa'u a lelei faigata ah! Talitonu o le tautotogo urea alamanuia ua i le mafaufau o masalosaloga, ua le toe alu aʻe le urea, i aso nei, Shandong Lianghe urea falegaosimea ofo 2910-2950 yuan / tone, ua pa'ū mo le tolu pe fa aso. , O lo'o maualuga pea le tau o le urea, ae le o le taʻua o le faaiuga o Mati i le tausaga talu ai, Shandong Lianghe urea factory na o le 2100-2150 yuan / ton, I le Mati na o ia, na siitia ai le tau o le urea e tusa ma le 300 yuan / tone.
Aisea e taugata tele ai le urea i lenei tautotogo? E tolu mafuaaga e mafai ai:

Muamua, sa malosi le manaoga i le tautotogo, o lea ua le mafai ai e le au faatau faʻatoʻaga faʻatau ma le mumusu e faʻatau le faʻatau i lalo o le tau o le urea. Plywood falegaosimea ma le faʻapipiʻiina o fetilaisa atinaʻe manaʻomia galu ina ua uma galu, o le Taumalulu Olimipeka faaiʻu, faʻatauga fale gaosi plywood. manaoga o le a faateleina, i le taimi o sauniga e lua o oloa e lelei foi, aemaise lava plywood falegaosimea ma kamupani fetilaisa tuufaatasi e sili atu ona faaeteete e ave poloaiga mo le gaosiga, aua le gauai tele atu i le tau o le urea e faatau ai le urea, O lenei ituaiga o tupe maua tumau / fa'amautinoaga fa'agaioiga e maua ai le fa'atauga o le urea o nisi taimi e matua fa'atumauina, ma o le tau o le urea e alu a'e pea lava pea.
I le afiafi o Mati 11, na toe tuʻuina atu ai e le tupe tutotonu se fesoasoani e tasi le 20 piliona yuan i faifaatoaga saito moni.O lenei talafou na fetaui lelei ma le faaiuga o sauniga e lua ma le faateleina o manaoga tau pisinisi.E leʻi umi ae toe tulaʻi Urea. I le faaiuga o Mati 14, na faasilasila mai ai e le National Development and Reform Commission ia Mati o le tausaga nei, o le vaega muamua o le 2022 sili atu i le 300 sefulu afe tone o gaʻo tautotogo ua amata ona maketi, faatusatusa manino o nei oloa e 12 uma. kamupani lava ia, fa'atasi ma le si'itia o le tau o le urea, 12 kamupani fa'anatura fa'agesegese le fa'atauga, o tala e aumai i le maketi urea lea e itiiti le leaga.

Lona lua, e ui lava e laʻititi le aofaʻi o oloa auina atu i fafo, ae o le tau e auina atu i fafo e maualuga, o loʻo i ai i taimi uma nisi o pisinisi faʻapisinisi e faʻamoemoeina le tele o le auina atu i fafo mo se taimi umi. ma le 150,000 tone i le faasologa, ma Ianuari-Fepuari 2021 e 290,000 tone ma 140,000 tone i le faasologa, faatasi ai ma le faʻaititia o le 70.8% i lea tausaga ma lea tausaga ma le 2.1%. urea i le 2022. A faapea o se vaega o le 200,000 tone o le urea na auina atu i fafo i foliga o le melamine ma plywood, pe o se mea masani le siitia o le tau?
O tau o oloa auina atu i fafo maualuga, pe faʻavae i luga o le maliliega i le va o le malo, pe itiiti lava i le auala o le faʻatau atu o le urea e latalata i isi le tau o le urea sapalai i le lalolagi, faʻapea foʻi ma le urea atoa o Saina ia Ianuari. tau taʻitaʻia i fafo i le 565-570 tala / tone, Fepuari e tutusa, o le tele o taimi ia Fepuari 24, Rusia ma Iukureini talu mai le taua, E faʻapea foʻi le tele o Saina urea ia Mati tau faʻataʻitaʻiina i fafo e fesuisuiaʻi ma le faʻasalalauga faavaomalo na oso i le $ 700 / ton ma iu ai ina ausia le $900 / ton, o nai tau nei pe o le a le auala mo le liua, ma o le tau o le fale gaosi oloa e matua maofa lava, pe a faatusatusa i fale gaosi oloa ia Mati 2650 yuan, e oo atu i le maualuga o le toeitiiti 3000 yuan/ton, E tusa lava pe pa'ū i le 2910-2950 yuan / ton o loʻo iai nei, o tupe mama a tagata ogatotonu e maualuga tele e pei ona masani ai.O le mea sili, e tusa lava pe o le auina atu i fafo o le 1000 tone o le maualuga o le urea, o nisi tagata o le alamanuia o le a tulimatai atu i se numera tele o oloa auina atu i fafo. le tulaga faava o malo.

Tolu, o matagaluega talafeagai o loʻo taumafai i le mea sili latou te mafaia e faʻamautinoa ai le tuʻuina atu, ae o le faʻamaʻi ua faʻagesegese le tafe o le urea, o lea ua maualuga ai le tau. Tesema ma vave pa'u, o le taumalulu taimi tausiga o le kasa ulu urea sa matua faapuupuuina nai lo tausaga talu ai, i le 20 piliona fesoasoani, i le taumalulu teuina o fetilaisa, i le taumafanafana bidding.E ui lava o le tau maualalo o le Urea moni lava e fanau mai ma se tulaga faalemafaufau iina. e iai ni eseesega, ae mulimuli ane, matou te leʻi maualuga e pei o le urea faavaomalo, faʻatupulaia tau o faʻatoʻaga, e mafai ona tuʻuina atu se vaega o le au faʻatau faʻatoʻaga ua lagona le maualuga o le tau, faʻatau leai se tupe mama, popole i tau pa'ū, e leʻi lototele e faʻatau, faʻateleina ma le faʻateleina o le faʻaogaina o le pine faʻatasi ma le faʻamaʻi, e le lava le maketi o le urea i le mutia, nai lo lena, na mafua ai le siʻitia o le urea.


Taimi meli: Apr-01-2022